GO SDP BiH Zenica

Informacije Slobodne Bosne su laž: SDP u Zenici nije u koaliciji sa A-SDA

Na portalu Slobodna Bosna izašao je članak u kojem se SDP u Zenici okarakterisao kao “partner” ASDA čija je vijećnica u funkciji, predsjedavajuće Gradskog vijeća vrijeđala člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Treba li podsjetiti zeničku, ali i upoznati bosanskohercegovačku javnost, da je ASDA koalicioni partner SDA i u Gradu Zenici ali i Zeničko-dobojskom kantonu.

Ovim putem javnosti predočavamo Međustranački sporazum koji je potpisan u martu 2019. godine kada su smijenili sa pozicije Predsjedavajućeg GV Zenica, upravo vijećnika iz DF-a Gorana Bulajića.

Gospodine Komšiću vrijeme će pokazati iskrenost Vaših trenutnih koalicionih partnera, ali Vi sve to dobro znate jer ste od osnivanja s njima u koaliciji!

Od svega što se može izvući iz navoda medijskog satelita SDA Slobodne Bosne, jeste da se s razlogom plaše SDP-a.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu