Humanost i solidarnost GO SDP Bihać na djelu

Predsjednik GO SDP BiH Bihać, Alen Zulić je zajedno sa svojim suradnicima organizirao akciju podjele osnovnih životnih namirinica za socijalno ugrožene građane sa područja Grada Bihaća.

Danas su posjetili i obradovali nekoliko porodica u mjesnim zajednicama Vrsta, Gata i Kamenica.

„Nažalost, i bez ove situacije izazvane pandemijom COVID-19, koja bilježi veliki porast nezaposlenosti i pogoršanje socijalnog položaja najugroženijih skupina u društvu, postoji mnogo građana koji žive na rubu egzistencije i kojima je nephodan svaki vid pomoći, građani koji nisu radno sposobni, dakle, stari i iznemogli, samohrane majke i očevi.

Stoga smo odlučili da obiđemo sve i jednu mjesnu zajednicu, te uz podršku privrednika i članova SDP-a, pokažemo na djelu humanost i solidarnost, a zbog čega im se od srca zahvaljujemo” istakao je predsjednik.

Ova aktivnost će biti nastavljena i u narednom periodu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu