Željko Mirković

Hoće li biti sistemskog odgovora na migrantsku krizu?

Delegat SDP BiH Željko Mirković rekao je tokom sjednice Doma naroda Federalnog parlamenta da javnost očekuje od nadležnih odgovor na pitanje – hoće li uslijediti sistemski odgovor na migrantsku krizu koja sve više zahvata i Federaciju BiH odnosno Bosnu i Hercegovinu.

Mirković je upozorio da izostanak i odgađanje organiziranih mjera, osim što produbljuju agoniju samih migranata, mogu stvoriti ozbiljne nevolje i zemlji domaćinu.

Pozvao je na poduzimanje mjera za registraciju ovih ljudi i smještanje u azilantski centar.

Mjere moraju biti organizirane, na nivou odgovarajućih standarda, a oni koji dolaze treba da se ponašaju prema zakonima sredine koja ih prihvata, kazao je između ostalog Mirković.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.