Ministar odbrane Bosne i Hercegovine

Helez najavio krivične prijave protiv Milorada Dodika, svog zamjenika i pukovnika OS BiH

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez, najavio je podnošenje krivične prijave protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, ali i još dvije osobe.

Kako je saopštio putem društvenih naloga, krivičnu prijavu podnijet će i protiv svog zamjenika Aleksandra Goganovića i pukovnika Oružanih snaga BiH Milana Damjanića.

“Od 09.01.2024. godine i obilježavanja neustavnog dana RS intenzivno sam radio sa najboljim pravnim ekspertima i uglednim advokatima u Bosni i Hercegovini na pripremi krivične prijave protiv 3 lica. Krivične prijave su spremne te ću ih predati u Tužilaštvo BiH u četvrtak 18.01.2024. godine u 11 sati. Uvjeran sam će pravosudni organi BiH postupiti u skladu sa Ustavom i zakonima BiH”, naveo je Helez.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.