Kandidat za načelnika Živinica

Hasan Muratović dao podršku Samiru Kamenjakoviću

Dugogodišnji načelnik Općine Živinice i trenutni SDP-ov zastupnik u Federalnom parlamentu, Hasan Muratović, sinoć je na otvaranju kampanje u Živinicama dao punu podršku svom stranačkom kolegi Samiru Kamenjakoviću.

Iz Živinica su poručili da će drugog oktobra, pozicija načelnika ove općine, ponovo pripasti SDP-u i svim građanima Živinica.

Predizborna kampanja u Živinicama je krenula iz Donje Lukavice pred više od 1.000 građana. Skupu su se, pored kandidata za načelnika i općinsko vijeće, obratili predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik kantonalne organizacije Enver Bijedić, predsjednica općinske organizacije u Živinicama Amila Hodžić predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu