Kandidat za načelnika Živinica

Hasan Muratović dao podršku Samiru Kamenjakoviću

Dugogodišnji načelnik Općine Živinice i trenutni SDP-ov zastupnik u Federalnom parlamentu, Hasan Muratović, sinoć je na otvaranju kampanje u Živinicama dao punu podršku svom stranačkom kolegi Samiru Kamenjakoviću.

Iz Živinica su poručili da će drugog oktobra, pozicija načelnika ove općine, ponovo pripasti SDP-u i svim građanima Živinica.

Predizborna kampanja u Živinicama je krenula iz Donje Lukavice pred više od 1.000 građana. Skupu su se, pored kandidata za načelnika i općinsko vijeće, obratili predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, predsjednik kantonalne organizacije Enver Bijedić, predsjednica općinske organizacije u Živinicama Amila Hodžić predsjednik Glavnog odbora SDP BiH Saša Magazinović.