Hasan Ibrakić

Rođen je 1973. godine u Gornjoj Dobosnici. Srednju školu je završio u Lukavcu. Dobrovoljac je odbrambeno-oslobodilačkog rata. Pokretač je i učesnik nekoliko humanitarnih akcija, suorganizator humanitarnih koncerata. Pokretač je brojnih ekoloških akcija na lokalnom nivou i organizator sportskih manifestacija. Kao aktuelni vijećnik snažno će se zalagati za unapređenje poslovnog okruženja i efikasniju administraciju, uklanjanje prepreka za pokretanje biznisa te razvoj i ekspanziju poslovne zone u Lukavcu. U njegovom fokusu biti će ekologija i razvoj turizma.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu