Hasan Hasić

Rođen je u Zavidovićima 1966. godine gdje je završio Srednju ekonomsku školu, a Ekonomski fakultet je završio na Univerzitetu u Sarajevu. Zaposlen je u JP „ŠPD ZDK“ d. o. o. Zavidovići. Radno iskustvo je stekao u IP „Krivaja“ d.d. Zavidovići (1991. do 1995. godina), Federalnom ministarstvu finansija F BiH (1995. do 2006. godine), Upravi za indirektno oporezivanje BiH (2006. do 2011. godina) i JP „ŠPD ZDK“ d. o. o. Zavidovići (2011. do 2016. godine na poslovima izvršnog direktora za ekonomske poslove).
U toku radne karijere se educirao iz oblasti ekonomskih poslova. U poslijeratnom periodu bio aktivan u upravi Nogometnog kluba „Krivaja“ Zavidovići. Kao aktuelni vijećnik će se zalagati za ostvarivanje zadataka iz Izbornog programa SDP BiH OO Zavidovići, a naročito iz oblasti ekonomskog dijela programa (ekonomski razvoj naše općine i zapošljavanje).


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu