Harun Hodžić novi predsjednik Foruma mladih KO SDP Sarajevo

U sali OV Novi Grad Sarajevo održana je Izborna konvencija Kantonalne organizacije Foruma Mladih SDP BiH Sarajevo. Od 90 delegata/kinja, Konvenciji je prisustvovalo 55 čime je ispunjen kvorum za održavanje same Konvencije.

U pozdravnim riječima prisutnima na Konvenciji se obratio predsjednik Kantonalnog odbora SDP BiH Sarajevo, Damir Mašić i predsjednica Općinske organizacije SDP Novi Grad Sarajevo, Ajša Bajraktarević-Saračević.

Nastavkom Dnevnog reda Konvencije, prisutnima se obratio kandidat za predsjednika KO Foruma mladih SDP BiH, Harun Hodžić te kandidati/kinje za funkcije potpredsjednika/ce i sekretara.

Nakon kratkih obraćanja kandidata/kinja i predstavljanja njihovog programa rada, otpočelo je i glasanje za kandidate koje je izvršeno aklamacijom.
Prema izvještaju Izborne komisije Konvencije, objavljeno je, da je za predsjednika KO FOM SDP BiH Sarajevo jednoglasno izabran Harun Hodžić.

Za potpredsjednike/ce KO FOM SDP BiH Sarajevo su izabrane Jasmina Mujezin, Ena Topalović i Nihad Škrijelj, dok je za funkciju sekretara izabran Ajdin Džomba.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu