Hajrudin Šečić

Rođen je 1960. godine u Doboju. Osnovnu školu završio je u Matuzićima, a Srednju mašinsko – tehničku školu u Zagrebu. Zaposlen u Općini Doboj Jug. Bio je pripadnik Armije Republike Bosne i Hercegovine i cijeli ratni period i sve nedaće dijelio je sa svojim suborcima na prvim borbenim linijama. Višegodišnji je član OO SDP BiH Doboj Jug, obnaša funkciju potpredsjednika i vijećnik je u Općinskom vijeću, a u proteklom periodu zalagao se za ravnopravno tretiranje u rješavanju problema s kojima su se susretali građani, socijalne programe i mjere za lica u stanju socijalne potrebe, te projekte značajni za razvoj sredine u kojoj živi. Oženjen, ima dvoje djece.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu