Hajrudin Jakupović

Rođen 01.03.1959. god. u Sanskom Mostu i trenutno obavlja poslove  ljekara specijaliste iz fizikalne medicine i rehabilitacije. Zaposlen je  u JU „Dom zdravlja“ Sanski Most na poziciji načelnika službe. Također, profesionalno edukovan iz zdravstvenog menadžmenta – Top menadžer.

Predsjednik je Kluba vijećnika  OO SDP BiH Sanski Most u Općinskom vijeću i vijećnik je  u četiri  mandata. Zalaže se za razvoj resursa općine Sanski Most, unapređivanje zdravstva i poštivanje zakona unutar lokanih upravnih organa. Neprekidno član je SDP BiH od 1998. god.Član  Predsjedništva OO SDP BiH Sanski Most u nekoliko navrata .


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu