SDP BiH

Hajrudin Havić

Hajrudin Havić, rođen je u Bihaću 23. januara 1969. godine. Osnovnu i srednju školu završio u Bihaću gdje i danas živi sa suprugom Snježanom i kćerkom Azrom. Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci diplomirao je 1995. godine i stekao zvanje doktora medicine.
U Domu zdravlja u Bihaću zaposlio se 1997. godine, gdje je 2004. godine stekao i specijalizaciju iz Urgentne medicine. Načelnik Službe hitne pomoći postao je 2004. godine. 2011. godine imenovan za direktora Kantonalne bolnice “dr. Irfan Ljubijankić” i tu funkciju obavljao do marta 2015. godine.
Na Općim izborima 2014. godine zahvaljujući podršci građana postao je i zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.
Na prvim unutarpartijskim izborima Socijaldemokratske partije BiH održanim 2015. godine, po principu “Jedan član – jedan glas”, izabran je za predsjednika KO SDP BiH USK i tu funkciju obavlja i danas.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu