Hajrudin Havić čestitao katolički Božić

Svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti, u ime Kantonalne organizacije SDP BiH USK i svoje lično ime, povodom nastupajućeg blagdana – Božića, čestitku je uputio predsjednik KO SDP BiH Unsko-sanskog kantona, Hajrudin dr Havić:

“Blagdanski dani, koji pozivaju na bliskost i zajedništvo, ističu istinske ljudske vrijednosti, osjećaj solidarnosti i brige za one kojima je potrebna pomoć, neka vam budu ispunjeni radošću, vjerom, i nadom u bolje sutra.

Duhovna, ali i ona duboko ljudska, božićna poruka neka bude vodilja na putu ka izgradnji društva jednakih mogućnosti i svjetlije budućnosti temeljene na miru, pravednosti, odgovornom društvenom ponašanju i međusobnoj toleranciji.

Uz želju da predstojeći blagdan provedete u dobrom zdravlju, duhovnom miru i porodičnoj sreći uz svoje najbliže, čestit Vam i blagoslovljen Božić!”


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu