Potpisivanje pristupnica

Gradska organizacija SDP Bihać bogatija za 51 novog člana

U sklopu svojih redovnih aktivnosti, večeras je zasjedao Gradski odbor SDP BiH Bihać. Na sastanku je između ostalog razmatrana trenutna društvena i politička situacija u Gradu Bihaću i višim nivoima vlasti.

Predsjednica Fatka Kulenović i potpredsjednik Adnan Habibija u nekoliko kratkih crta izvijestili su gradski odbor o djelovanju Kluba vijećnika SDP-a u GV Bihać.

O nedavno potpisanom koalicionom djelovanju SDP BiH i Demokratske fronte, koje su potpisali predsjednici ovih partija na zajedničkom zasjedanju glavnih odbora, izviješće su podnijeli članovi Glavnog odbora SDP BiH Zora Tomljenovic, Željko Mirković i Albin Muslić.

Utvrđen je i operativni plan djelovanja za naredna dva mjeseca. Od danas je Gradska organizacija SDP BiH Bihać bogatija za 51 člana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu