Gradska organizacija SDP BiH Banja Luka uručila pomoć javnoj kuhinji

Gradska organizacija SDP BiH Banja Luka sredstvima iz SDP-ovog Fonda za borbu protiv posljedica pandemije nabavila je i uručila pomoć u hrani javnoj kuhinji, koju vodi lokalna NVO Mozaik prijateljstva.

Rukovodstvo GO SDP BiH je istaknulo kako je zadovoljstvo i čast pomagati sugrađanima i udruženjima koja vode ovakve humane projekte i humanošću se bore protiv pandemije.

GO SDP BiH BL je ponosan što naša partija, njeno članstvo, volonteri i svi oni koji su vlastitim prilozima omogućili pružanje pomoći najugroženijim, na djelu pokazuju šta znači jednakost, solidarnost i ravnopravnost, naročito u krizna vremena.

Iz rukovodstva gradske organizacije SDP BiH su istaknuli da podrška sugrađanima neće ostati na ovom činu i da se nadaju i vjeruju da će i u budućnosti sarađivati sa organizacijama civilnog društva i zajedno raditi na činjenju života boljim za sve Banjalučane.

UG Mozaik prijateljstva zahvalilo je na donaciji uz konstataciju da će donirane osnovne namirnice omogućiti pravljenje obroka u javnoj kuhinji sljedećih 100 dana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu