Sarajevo

Gradonačelnik Komšić pozdravio bicikliste kritične mase Sarajeva ispred Sarajevo City Centra

Gradonačelnik Ivo Komšić jučer je ispred Sarajevo City Centra poželio sretnu vožnju biciklistima Kritične mase koji su vozili četvrtu vožnju ulicama Sarajeva.

Na ovaj način sarajevski biciklisti žele vozačima motornih vozila skrenuti pažnju na bicikliste kojih je sve više u glavnom gradu BiH. Istovremeno, Kritična masa želi upozoriti i same bicikliste da paze na pješake, te da pripaze na svoje ponašanje u saobraćaju.

Samir Habota, predsjednik Udruženja KSOR “Partizan”, zahvalio se gradonačelniku Komšiću i Gradu Sarajevu na inicijativi za izgradnju biciklističke staze u gradu, te na učešću u organizaciji biciklističke utrke Sarajevo Grand Prix, koja će se po drugi put održati u nedjelju 14.juna.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu



Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.