Grad Tuzla

Gradonačelnik Imamović upriličio prijem za članove Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH

Povodom obilježavanja 25 godina djelovanja Srpskog građanskog vijeća-Pokret za ravnopravnost BiH, u ponedjeljak 29.4.2019. godine, gradonačelnik Tuzle, Jasmin imamović, upriličio je prijem za predstavnike ove organizacije.

Na prijemu održanom u prostorijama Gradske uprave članovi Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH uručili su gradonačelniku Imamoviću Plaketu za podršku u djelovanju Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH.

Gradonačelnik Imamović se zahvalio na priznanju i članovima SGV-a uputio najiskrenije čestitke u povodu obilježavanja ovako značajne godišnjice, zahvalivši se članovima SGV-a na dugogodišnjem i predanom radu kao i aktivnom djelovanju u cilju očuvanja Tuzle i Bosne i Hercegovine, kao multietničke zajednice, gdje svi građani trebaju biti ravnopravni.
Predstavnici SGV-PR su upoznali gradonačelnika Imamovića sa radom i aktivnostima udruženja, te je razgovarano o nastavku saradnje na promicanju multietničkih vrijednosti Tuzle.