Grad Tuzla

Gradonačelnik Imamović upriličio prijem za članove Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH

Povodom obilježavanja 25 godina djelovanja Srpskog građanskog vijeća-Pokret za ravnopravnost BiH, u ponedjeljak 29.4.2019. godine, gradonačelnik Tuzle, Jasmin imamović, upriličio je prijem za predstavnike ove organizacije.

Na prijemu održanom u prostorijama Gradske uprave članovi Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH uručili su gradonačelniku Imamoviću Plaketu za podršku u djelovanju Srpskog građanskog vijeća – Pokret za ravnopravnost BiH.

Gradonačelnik Imamović se zahvalio na priznanju i članovima SGV-a uputio najiskrenije čestitke u povodu obilježavanja ovako značajne godišnjice, zahvalivši se članovima SGV-a na dugogodišnjem i predanom radu kao i aktivnom djelovanju u cilju očuvanja Tuzle i Bosne i Hercegovine, kao multietničke zajednice, gdje svi građani trebaju biti ravnopravni.
Predstavnici SGV-PR su upoznali gradonačelnika Imamovića sa radom i aktivnostima udruženja, te je razgovarano o nastavku saradnje na promicanju multietničkih vrijednosti Tuzle.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu