Tuzla

Gradonačelnik Imamović s predstavnicima organizacije Muzička omladina

Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović danas je održao sastanak s predstavnicima Međunarodne organizacije Muzička omladina i predstavnicima uduženja Akustikum iz Tuzle.

U zgradi Gradske uprave, gradonačelnika Imamovića tim povodom posjetio je Blaško Smilevski, generalni sekretar Jeunesses Musicales International, svjetske organizacije mladih muzičara, čije je sjedište u Briselu.

Grad Tuzla, prepoznat je od predstavnika spomenute međunarodne organizacije kao sredina u kojoj mladi imaju visok stepen obrazovanja i kvalitetne uvjete za napredak i razvoj u svakoj oblasti, pa i muzici.

Cilj uspostavljanja i djelovanja jedinstvene organizacije Muzička omladina u BiH, je realizacija zajedničkih projekata sa zemljama članicama u Evropi i svijetu, promovirajući kulturu i kulturne vrijednosti koje posjedujemo kao zajednica.

Neki od osnovnih ciljeva Međunarodne organizacije Muzička omladina su podrška i promocija mladih muzičara, edukacija, kulturna razmjena mladih, približavanje svih žanrova muzike mladima, podsticanje muzičkog i ostalog kulturnog stvaralaštva mladih, podizanje kulturnog nivoa sredina u kojima djeluje, saopćeno je iz Press službe Grada Tuzla.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.