GO SDP Bihać: Biti sa svojim sugrađanima u Novogodišnjoj noći nije samo obaveza gradonačelnika već i čast!

Gradonačelnik Fazlić uvrijedio i ponizio građane Bihaća

U politici gradonačelnika Šuhreta Fazlića ljudi i građani Bihaća sve više zauzimaju posljednje mjesto. Od pogrešnih, samostalnih odluka i otvaranja gradskih vrata nezvanim gostima koji su promjenili naš način života i donijeli nesigurnost, do donošenja Budžeta grada Bihaća samo za odabrane.

Da Gradonačelnika građani ne zanimaju, potvrdio nam je i u Novogodišnjoj noći prvi put u dugoj istoriji Bihaća, kada se nije udostojio da bude sa svojim građanima i poželi im sretnu Novu godinu, niti je, kako to tradicija nalaže, obišao dežurne institucije u Gradu Bihaću.

Razumijemo da je lijepo skijati na austrijskim Alpama ili provoditi praznike na drugim svjetskim destinacijama, ali biti sa svojim sugrađanima u Novogodišnjoj noći nije samo obaveza Gradonačelnika, već čast, ponos, i izraz poštovanja prema onima koji ga plaćaju, i koji očekuju odgovore na brojna pitanja.
Takav uvrijedljiv postupak i nepoštovanje prema Bišćankama i Bišćanima je nečuven, i samo povećava beznađe i vjeru u institucije, posebno među mladima, od kojih većina na žalost, svoju budućnost vidi daleko pod tuđim suncem.

A i Gradonačelnik po svemu sudeći ima svoje planove bez građana, koji mu očito više ne trebaju, jer vjerovatno će on uskoro daleko od Bihaća i naših problema!?


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu