SDP BiH Žepče na novogodišnjoj press konferenciji poručio

Građanima Općine Žepče nudimo sposobnije, iskrenije i bolje predstavnike

U prostorijama SDP-a u Žepču, održana novogodišnja press konferencija OO SDP BiH Žepče, u okviru koje je rukovodstvo SDP-a u Žepču svoj aktivizam u 2017. godini, predstavilo kroz nevjerovatnih  126. tačaka, od kojih svaka tačka čini jednu aktivnost.

U praktičnom smislu, to nam govori da je SDP u Žepču skoro svaki treći dan imao aktivnost, što vjerovatno ovu,  iako malu organizaciju, čini jednom od najaktivnijih organizacija SDP-a u državi.

Prije samo sedam dana OO SDP BiH Žepče je podnio Izvještaj o radu za 2017. godinu pred skoro 100 svojih članova, a današnjom  press konferencijom su istakli  da žele položiti račune pred svim građanima Općine Žepče.

„Cijelu 2017. godinu smo proveli na terenu, radeći u interesu naših sugrađana, ni u jednom trenutku nismo stali na stranu onih, koji godinama građane Općine Žepče pljačkaju i varaju, a prije svega tu mislimo na SDA i HDZ, koji s ljubavlju 20 godina vladaju Općinom Žepče“.

Iako smo konstantno izloženi napadima i provokacijama od strane SDA i HDZ-a i njihovih uhljebljenih kadrova na državnim jaslama, želimo jasno poručiti da mi oraha u džepovima nemamo,  zatim da smo čisti  i da se kao takvi nikoga ne bojimo,  a građane Općine Žepče, pozivamo da nam se pridruže, da nam daju snagu  i da SDA i HDZ već 2018. godine pošaljemo na političku deponiju za sva vremena.

Na kraju press konferencije predstavnicima medija i svim građanima Općine Žepče rukovodstvo SDP-a u Žepču je zaželjelo mnogo uspješniju 2018. godinu, dok su vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti čestitali Božić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu