SDP BiH Žepče na novogodišnjoj press konferenciji poručio

Građanima Općine Žepče nudimo sposobnije, iskrenije i bolje predstavnike

U prostorijama SDP-a u Žepču, održana novogodišnja press konferencija OO SDP BiH Žepče, u okviru koje je rukovodstvo SDP-a u Žepču svoj aktivizam u 2017. godini, predstavilo kroz nevjerovatnih  126. tačaka, od kojih svaka tačka čini jednu aktivnost.

U praktičnom smislu, to nam govori da je SDP u Žepču skoro svaki treći dan imao aktivnost, što vjerovatno ovu,  iako malu organizaciju, čini jednom od najaktivnijih organizacija SDP-a u državi.

Prije samo sedam dana OO SDP BiH Žepče je podnio Izvještaj o radu za 2017. godinu pred skoro 100 svojih članova, a današnjom  press konferencijom su istakli  da žele položiti račune pred svim građanima Općine Žepče.

„Cijelu 2017. godinu smo proveli na terenu, radeći u interesu naših sugrađana, ni u jednom trenutku nismo stali na stranu onih, koji godinama građane Općine Žepče pljačkaju i varaju, a prije svega tu mislimo na SDA i HDZ, koji s ljubavlju 20 godina vladaju Općinom Žepče“.

Iako smo konstantno izloženi napadima i provokacijama od strane SDA i HDZ-a i njihovih uhljebljenih kadrova na državnim jaslama, želimo jasno poručiti da mi oraha u džepovima nemamo,  zatim da smo čisti  i da se kao takvi nikoga ne bojimo,  a građane Općine Žepče, pozivamo da nam se pridruže, da nam daju snagu  i da SDA i HDZ već 2018. godine pošaljemo na političku deponiju za sva vremena.

Na kraju press konferencije predstavnicima medija i svim građanima Općine Žepče rukovodstvo SDP-a u Žepču je zaželjelo mnogo uspješniju 2018. godinu, dok su vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovijesti čestitali Božić.