Almir Babajić

Građani Zenice najviše ispaštaju

Prekid sjednice Gradskog vijeća, verbalni sukob i gađanje Mensuda Kelešture fasciklom s materijalima gradonačelnika Fuada Kasumovića obilježili su dan u Zenici, a vijećnici Gradskog vijeća su za Klix.ba današnji događaj nazvali sramotom i cirkusom.

U ime vijećnika SDP-a govorio je Almir Babajić koji je istakao da oni već duže vremena ukazuju na narušene međuljudske odnose u vijeću.

“Nažalost, građani u svemu ovom najviše ispaštaju. Nedopustivo je ovakvo ponašanje. Na sjednicama Gradskog vijeća Zenice treba da se suprotstavljamo argumentima i donosimo najbolje odluke, a ne da se ovo dešava”, kazao je Babajić za Klix.ba.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.