Ismet Lulić za Dnevni avaz

Građani Jablanice neće biti žrtva dobro plaćenog bezvlašća u Mostaru

Prema riječima zastupnika SDP-a u Hercegovačko-neretvanskom kantonu Ismeta Lulića, otpad s područja grada Mostara od jutros se odvozi u Jablanicu.

– Ovaj potez menadžmenta JKP “Jablanica” i njihovih “zelenih” mentora (nažalost, ne ekološki već stranački zelenih) direktno ugrožava interese stanovnika naše općine – kazao je Lulić za Avaz.ba.

On je istakao i kako očekuje hitnu reakciju nadležnih, ali i ostavke onih koji su učestvovali u ovom.

– Građani Jablanice neće biti žrtva dobro plaćenog bezvlašća u Mostaru u kojem uživaju SDA i HDZ. Umjesto da rješavaju problem, oni su ga odlučili premjestiti u Jablanicu. Ukoliko se ovaj problem s kojim smo se suočili ne riješi pod hitno, bit ćemo primorani primijeniti iste mjere kao što su to uradili Mostarci s deponijom “Uborak” – poručuje Lulić.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu