Bakir Hadžiomerović na proširenoj sjednici općinskog odbora SDP BiH Zavidovići

Građani Zavidovića prepoznali da samo sa SDP-om je moguće graditi državu

U prepunoj kino sali JU “Centar za kulturu” Zavidovići je održana proširena sjednica OO SDP BiH Zavidovići.

Slika

U prepunoj kino sali  JU "Centar za kulturu" Zavidovići je održana proširena sjednica OO SDP BiH Zavidovići gdje je gromaoglasnim aplauzom od strane četiri stotine simpatizera i aktivista dočekan kandidat SDP BiH za člana Predsjedništva BiH Bakir Hadžiomerović.

Pored Bakira Hadžiomerovića na sjednici su se još obratili predsjednik OO SDP BiH Zavidovići Rifat Delić, koji je i kandidat za Skupštinu ZDK i predsjednik KO SDP BiH ZDK Mirsad Mešić i nositelj liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz ZDK i SBK-a. Na sjednici su također predstavljeni i ostali kandidati koji dolaze iz OO SDP BiH Zavidovići, a to su: Radosav Petrović, Aida Mahovac, Jusuf  Duraković i Tatjana Veselinović, koji se nalaze na listi SDP-a za Skupštinu ZDK i Elvir Karajbić i Ferid Kaknjašević, koji su na listi SDP-a za Zastupnički dom Parlamenta FBiH, izborna jedinica 405.

Posebno treba istaći da je SDP BiH postao bogatiji za novih 50 članova kojima je članske kartice uručio budući član predsjedništva Bosne i Hercegovine Bakir Hadžiomerović. Raduje nas činjenica da su građani Zavidovića prepoznali da samo sa SDP-om je moguće graditi Državu, jer bez jedine istinske multietničke partije nije moguća ni Bosna i Hercegovina, koju su mnogi pokušali da podijele, ali su naišli na zid koji se zove SDP sa kojim nema dogovora kada je u pitanju rušenje jedine nam Domovine, a garant toga će biti i član Predsjedništva BIH, Bakir Hadžiomerović.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.