OO SDP BiH Gračanica

Gračanlije pokazale da podržavaju rad Denisa Bećirovića

Oduvijek su u fokusu njegovog društveno-političkog rada, Bosna i Hercegovina kao hiljadugodišnja činjenica i neupitnost njene državotvornosti. Potvrdili su to večeras u Gračanici promotori knjige “Država Bosna i Hercegovine u fokusu” autora dr. Denisa Bećirovica. Ona sadrži njegov rad tokom proteklih godina te šta se to od Denisa Bećirovića može očekivati nakon izbora obzirom na njegovu kandidaturu za člana Predsjedništva BiH. Promotori su isticali autorove vrline iskazane kroz brojne društveno-političke aktivnosti, politički rad i javna izlaganja te brojne objavljene tekstove i saopćenja a one su dosljednost, ustrajnost, hrabrost, patriotizam. Poruke autora su da treba jačati BH-a ekonomiju, da se treba okrenuti životu, da treba jačati ekonomsku diplomatiju.

Ova knjiga govori o tome da ne mrzite nikoga, da se borite za državu ravnopravnih građana i naroda, na svakom pedlju BiH“ – istakao je u svom obraćanju autor knjige „Država u fokusu“ prof. dr. Denis Bećirović.

Promotori su zaključili da knjiga jasno pokazuje državnički karakter ukupne djelatnosti Denisa Bećirovića i dodali su da je ova knjiga svjedok iscrpnog, ustrajnog i dosljednog zalaganja Denisa Bećirovića za očuvanje cjelovitosti i samostalnost i BiH, kao i za njenu demokratizaciju i ostvarenje ravnopravnosti svih njenih građana i iskoristili priliku da pozovu gračanlije da na narednim izborima Denisa Bećirovica izaberu za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i na to budu ponosni.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu