GO SDP BiH Gračanica nastavlja sa radom prema planiranom programu

Na proširenoj sjednici Predsjedništva Gradske organizacije Socijaldemokratske partije BiH Gračanica razmatrana je aktuelna politička situacija kao i daljnji koraci u radu partije. Sjednici su prisustvovali svi vijećnici Kluba SDP-a u Gradskom vijeću Gračanica, Poslanik SDP BiH u Skupštini Tuzlanskog kantona Sead Gazibegovic i poslanik SDP BiH u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije BiH Mujo Hasić.

Predsjedništvo GO SDP BiH Gračanica je posebno ponosno na održano jedinstvo unutar Gradske organizacije te izrazilo čvrst stav da se treba učiniti sve da se to jedinstvo održi i u narednom periodu.

GO SDP BiH Gračanica nastavlja sa radom prema planiranom programu rada sa posebnim fokusom na održavanje Izborno-izvještajnih konvencija (Gradska i Kantonalna konvencija).

Ovim putem pozivamo članove i simpatizere da se uključe u aktivnosti oko Izbora na gradskom i kantonalnom nivou te tako doprinesu da izbor novih rukovodstava bude što kvalitetniji, jer nam je mišljenje svakog člana važno. U cilju kvalitetne pripreme za održavanje konferencija Predsjednik GO SDP BiH Gračanica s potpredsjednicima će u narednom periodu održati sastanke sa svim osnovnim organizacijama.

GO SDP BiH Gračanica će i u narednom periodu fokus u svom radu usmjeriti na realizaciju izbornih programskih ciljeva i završetak kapitalnih investicija na području grada Gračanica i družiti punu podršku radu Kluba vijećnika SDP u Gradskom vijeću i Gradonačelniku Nusretu Heliću te početi pripreme za naredne lokalne izbore koji se održavaju slijedeće 2020. godine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu