Prijem novih članova

GO SDP BiH Cazin nastavila rad nizom aktivnosti

Članovi rukovodstva na čelu s novoizabranim predsjednikom Lelićem, organizirali su akciju renoviranja prostorija SDP BiH Cazin, u kojoj su učešće uzeli i članovi ove organizacije. Bila je to prilika i za druženje, a urađen je i veliki posao.

Aktivnosti gradske organizacije nastavljene su tradicionalnim novogodišnjim druženjem članova i simpatizera koje je upriličeno u hotelu Onyx u Cazinu, 23. decembra ove godine.

Tom prilikom uručeno je i oko šezdeset članskih kartica novim članovima GO SDP BiH Cazin.

Prisutnima se obratio predsjednik Lelić, rekavši da je ovo samo početak pozitivnih promjena koje u narednom periodu očekuju organizaciju SDP-a Cazin, te je izrazio zadovoljstvo rastom broja novih članova, ističući da je to samo dodatni poticaj, njemu ali i svim članovima rukovodstva da nastave predano raditi u cilju jačanja cazinske oganizacije.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu