Prijem novih članova

GO SDP BiH Cazin nastavila rad nizom aktivnosti

Članovi rukovodstva na čelu s novoizabranim predsjednikom Lelićem, organizirali su akciju renoviranja prostorija SDP BiH Cazin, u kojoj su učešće uzeli i članovi ove organizacije. Bila je to prilika i za druženje, a urađen je i veliki posao.

Aktivnosti gradske organizacije nastavljene su tradicionalnim novogodišnjim druženjem članova i simpatizera koje je upriličeno u hotelu Onyx u Cazinu, 23. decembra ove godine.

Tom prilikom uručeno je i oko šezdeset članskih kartica novim članovima GO SDP BiH Cazin.

Prisutnima se obratio predsjednik Lelić, rekavši da je ovo samo početak pozitivnih promjena koje u narednom periodu očekuju organizaciju SDP-a Cazin, te je izrazio zadovoljstvo rastom broja novih članova, ističući da je to samo dodatni poticaj, njemu ali i svim članovima rukovodstva da nastave predano raditi u cilju jačanja cazinske oganizacije.