“Glas slobode” u Srebreniku

Aktivisti SDP BiH Srebrenik su  19.04.2016 u centru grada organizovali podjelu zvaničnog lista SDP BiH “Glas slobode”. Prvi broj ovog lista prvi put izašao je 29. aprila, 1909. godine, godini osnivanja Socijaldemokratske stranke BiH, kao odgovor radničkog pokreta u Bosni i Hercegovini na društvena dešavanja.

U akciji podjele lista učestvovali su članovi Foruma mladih Srebrenik. Građanima je podijeljeno preko 200 primjeraka novine, a dio tiraža je već podijeljen na području svih mjesnih zajednica općine.

List “Glas slobode” izlaziće jednom mjesečno, a svi zainteresovani građani imaće priliku da dobiju po primjerak ovog lista u prostorijama SDP-a Srebrenik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu