Dan osoba sa Down sindoromom

Foruma mladih i žena SDP-a Zenica učestvovali u programu Osnovne specijalne škole

Forum mladih i Forum žena GO SDP BiH Zenica su i ove godine na simboličan način pomogli u realizaciji programa koji je organizovan povodom dana osoba sa Down sindoromom. U jednočasovnom programu koji je organizovan u Osnovnoj specijalnoj školi u Zenici družili su se sa učenicima koji pohađaju ovu školu.

Kroz program koji su priredili, učenici ove škole pokazali su kako samo malo pažnje im treba posvetiti da bi izazvali osmijeh na njihovom licu i učinili ih sretnim. Simboličnom gestom nošenja šarenih čarapa na ovaj dan učesnici ovog programa su željeli još jednom skrenuti pažnju i dati svoj doprinos u podizanju svijeti o sindromu Down. Forum mladih i Forum žena GO SDP BiH Zenica će nastaviti podržavati akcije i manifestacije koje su posvećene ovoj populaciji jer im je pomoć potrebna.

Zenica skola (2)

Također, cjelokupno društvo bi trebalo da se aktivnije uključi u stvaranje boljih uslova za njihovo djelovanje i učešće u životnoj svakodnevnici koja nas okružuje. Ta briga društva treba da bude stalna, permanentna i efikasna tako po završetku svog školovanja nađu mjesto u društvu u kome će shvatiti da su ravnopravni članovi.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.