Forum žena KO Sarajevo u “Trci za život”

U nedjelju je u Sarajevu održana ”Race for the cure” – Trka/šetnja za ozdravljenje posvećena podizanju svijesti o karcinomu dojke i promociji zdravlja svake žene u državi. Simbolična Trka se u BiH održava od 2008. godine i njoj se svake godine priključuje sve veći broj učesnika, koji svojim saosjećanjem i aktivnim učešćem rade na osnaživanju žena u borbi protiv karcinoma dojke.

Ova, 11. po redu Trka, je okupila više od 8.000 učesnika. Aktivistice Foruma žena KO SDP BiH Sarajevo i ove godine su se pridružile Trci za život jer samo Zajedno smo jedno.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu