SDP BiH
Predsjedništvo FOM KO Tuzla

Forum mladih u Srebreniku će biti pokretačka snaga SDP-a

Jučer je u Srebreniku u prostorijama OO SDP BiH Srebrenik održan sastanak Predsjedništva Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla sa članovima Foruma mladih OO SDP BiH Srebrenik. Tema sastanka je bila organizaciono jačanje Foruma mladih u Srebreniku.

Edis Kešetović, povjerenik za Forum mladih SDP BiH Srebrenik, predstavio je plan za organizaciono jačanje FOM OO SDP BiH Srebrenik.

„Izborna konvencija Foruma mladih OO SDP BiH Srebrenik će biti održana 23. decembra, a učešće na Izbornoj konvenciji će uzeti 120 delegata sa područja Općine Srebrenik, nakon čega će izabrano rukovodstvo krenuti sa daljim koracima“, rekao je Kešetović.

Armin Čolić, predsjednik Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla, dao je punu podršku Forumu mladih u Srebreniku.

„Kantonalna organizacija će pružiti punu podršku Forumu mladih u Srebreniku u daljem radu i organizacionom jačanju. SDP u Srebreniku zna kako pobijediti na izborima i siguran sam da će baš ovaj Forum mladih biti ta pokretačka snaga koja će na sljedećim izborima donijeti pobjedu SDP-u“, izjavio je Čolić.

Nurija Hasukić, potpredsjednik Foruma mladih KO SDP BiH Tuzla, se osvrnuo na trenutno stanje mladih ljudi u Srebreniku i Bosni i Hercegovini.

„Drago mi je da vidim veliku zainteresovanost među mladim ljudima koji su spremni da se bore i izbore za svoju budućnost u Srebreniku u i Bosni Hercegovini. Samo mladi ljudi, poput vas koji ste večeras ovdje, mogu napraviti značajne promjene u našoj zemlji“, rekao je Hasukić.

Posljednje aktivnosti i masovna pristupanja Forumu mladih SDP-a u Srebreniku su definitivno dokaz da SDP raste i da će biti pobjednička partija u Srebreniku i Tuzlanskom kantonu na Općim izborima 2019. godine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu