Napad u Kriterionu

Forum mladih SDP BiH osuđuje ispoljavanje svakog oblika mržnje i netolerancije!

Sarajevo nikada ne smije dopustiti da vladaju ulični maskirani batinaši.

Slika

Forum mladih SDP BiH osuđuje jučerašnji nasilni i ksenofobični napad na učesnike Međunarodnog festivala queer filma Merlinka u kinu Kriterion u Sarajevu.

Nažalost, čini se da se beogradski i splitski sindrom uličnih batinaša koji fizički napadaju sve one koji se ne uklapaju u njihove uske poglede, prenosi i na sarajevske ulice. Sarajevo nikada ne smije dopustiti da po tome liči na pomenute gradove.

Ova brutalna demonstracija mržnje i netolerancije je definitivno mrlja na grad Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu. Još više brine što se ovakvi ispadi ne dešavaju prvi put, kao i nedovoljna aktivnost onih čiji je to posao da spriječe ovakve nemile događaje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.