Forum mladih SDP BiH Ilidža organizovao Trash challenge na Rimskom mostu

Povodom 22. marta, Međunarodnog dana voda, Forum mladih SDP BiH Ilidža je organizovao Trash challenge, popularnog sarajevskog izletišta i značajnog kulturno-historijskog lokaliteta Rimski most.

Tom prilikom je očišćen širi lokalitet okolnog područja. Ovom akcijom želimo skrenuti pažnju na značaj očuvanja hidrografskih potencijala Bosne i Hercegovine i zaštite životne sredine.

Također, FOM SDP BiH Ilidža će preko svojih vijećnika uputiti inicijativu da se ovo popularno izletište uredi, odnosno poprave klupe, postave kontejneri za selektivno odlaganje otpada te postave edukativne poruke o zaštiti životne sredine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu