Saša Magazinović za Dnevni avaz

Zapeli su u raspodjeli plijena

Saša Magazinović, poslanik SDP-a, komentirao je informaciju koju je iznio Košarac o tome da je SDA tražila formiranje novog ministarstva samo kako bi bili zadovoljeni apetiti DF-a.

– Divno bi bilo da to rade kako bi ojačali državu i njene institucije, ali očigledno je riječ o namjeri da se stvori prostor da se još jedna osoba zove ministrom, da ima vozača i sekretaricu. Da je drugačije, ovo bi inicirali na početku pregovora, a ne sada kada su zapeli u raspodjeli plijena, jer nedostaje jedno ministarsko mjesto da bi svi bili namireni- kazao je Saša Magazinović.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu