OO SDP Tešanj

Fond za unaprijeđenje obrazovanja “Jasmin Smailbegović – SISI” nastvlja sa realizacijom planiranih aktivnosti

U prostorijama OOSDPBiH Tešanj održana konstituirajuća sjednica komisije Fonda za unaprijeđenje obrazovanja „Jasmin Smailbegović – Sisi“ koja djeluje pri Forumu mladih SDPBiH Tešanj. U sastavu novoizabrane Komisije su: Mirela Buljubašić na mjestu predsjednice Komisije te Besim Smailbegović, Ernad Hrvić, Amil Buljubašić i Haris Krdžalić u funkciji članova koji će vršiti dužnost naredne četiri godine.

Fond je uvijek stajao i stajat će kao oslonac i podrška svim edukativnim aktivnostima na nivou naše opštine.

U subotu, 18.jula 2020. su članovi Komisije uručili niz jednokratnih pomoći učenicima i studentima koji su izrazili potrebu za istim, što ukazuje na spremnost i društvenu odgovornost prema populaciji koja je na putu sticanja i usvajanja znanja. S tim u vezi još jednom želimo da naglasimo da nastojimo produžiti djelovanje jednog pozitivnog trenda, pogotovo u vrijeme kada studenti opštine Tešanj bivaju žrtve neusaglašenih politika različitih nivoa vlasti.

Stoga, pozivamo sve studente i građane da nam se pridruže u djelovanju kako bismo zajedničkim snagama učinili našu društvenu zajednicu kvalitetnijom, obrazovanijom i samim tim prosperitetnijim terenom za buduće generacije.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu