OO SDP Tešanj

Fond dodijelio učenicima i studentima 1.200 KM

Ogroman entuzijazam i kontinuitet u radu je osobina koja krasi Općinsku organizaciju SDP BiH Tešanj sve protekle godine. Naša aktivnost ne prestaje ni u vremenu izbora u Bosni Hercegovini, ali ni za vrijeme Izbora u SDP BiH..

Komisija zadužena za rukovođenje i raspolaganje sredstvima Fonda za unapređenje odrazovanja “Jasmin Smaibegovic -SISI”, koji djeluje Forumu mladih OO SDP BiH Tešanj, trudi se konstantnim radom ispuniti zacrtane ciljeve i opravdati svrhu postojanja ovog Fonda.

Tako je, od početka ove kalendarske godine, iz sredstava Fonda isplaćeno 1200 KM, samo po osnovu jednokratnih novčanih pomoći učenicima i studentima sa područja naše općine. Komisija će i u narednom periodu nastaviti sa radom, ali će se truditi pronaći nove načine i modalitete kako bi pomogli što većem broju onih kojima je pomoć potrebna, a sve u cilju poboljšanja uslova za sticanje željenog stepena obrazovanja.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu