Sarajevo

FOM SDP Centar posjetio udruženja Josip Broz Tito i SABNOR

Članovi FOM SDP Centar su se učlanili u udruženje Josip Broz Tito i razgovarali o budućoj saradnji i aktivnostima.

Slika

Fom Sdp Centar  posjetio je  24.06.2014.godine udruženje Josip Broz Tito i udruženje SABNOR.

Povod ovoga posjeta bio je učlanjenje novih članova u ova udruženja kao i uspostavljanje saradnje sa udruženjem Josip Broz Tito i učvršćivanje prijateljskih odnosa sa udruženjem SABNOR koje već ima dugogodišnju uspješnu saradnju sa FOM SDP Centar.

Udruženje Josip Broz Tito  se zalaže za njegovanje patriotizma i pripadnosti BiH  kao nastavka Titovog stava prema državnosti BiH kao i razvijanje i gajenje antifašizma, humanizma i demokratije, istinske tolerancije među građanima, narodima i religijama, na demokratskim principima solidarnosti i socijalne pravde.

Članovi FOM SDP Centar su se učlanili u udruženje Josip Broz Tito i razgovarali o budućoj saradnji i aktivnostima.

U udruženju SABNOR FOM SDP Centar srdačno je dočekao predsjednik udruženja gospodin Biser Šerif koji je ovom prilikom izrazio svoje zadovoljstvo učlanjenjem novih članova te upriličio kratko predavanje novim članovima o samom udruženju SABNOR kao i njihovim ideološkim principima. Zatim je  predstavio svoje rukovodstvo i pokazao prostorije udruženja novim članovima.

Ovom prilikom Predsjednik OO FOM SDP Centar Alen Tucaković je rekao da će se potruditi da i u budućnosti redovno organizuje učlanjenja novih članova foruma u udruženje i da će Fom Sdp Centar uvijek njegovati i promovisati ideju antifašizma kao jednu od vodećih vrijednosti u našeme društvu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.