FOM SDP BiH: Podrška kandidaturi dr. Denisa Bećirovića

Forum mladih SDP BiH na posljednjoj održanoj sjednici Predsjedništva, između ostalog, dalo je prijedlog o kandidatu za člana Predsjedništva BiH za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini. Jednoglasno je usvojena odluka kojom se za predstojeće Opće izbore na poziciju člana Predsjedništva iz reda bošnjačkog naroda kandiduje dr. Denis Bećirović.

Dr. Denis Bećirović trenutno predstavlja najkvalitetnijeg kandidata za člana Predsjedništva ispred Socijaldemokratske partije BiH, sa najvećim šansama za izbornu pobjedu, što ujedno nije bio jedini razlog jednoglasne odluke. Bitno je navesti da je dr. Denis Bećirović svoj politički angažman započeo još 1993. godine kroz strukture Foruma mladih i obavljao bitne funkcije Foruma mladih SDP BiH na svim nivoima organizovanja. Funkciju Predsjednika Foruma mladih SDP BiH obavljao je u periodu 1998-2000 godine. Biće nam čast raditi kampanju bivšem Predsjedniku Foruma mladih SDP BiH, a budućem članu Predsjedništa BiH, dr. Denisu Bećiroviću.

Njegovo cjelokupno životno i političko iskustvo, kao i stručno obrazovanje, čine ga najkvalitetnijim kandidatom, koji neosporno uživa ogromnu popularnost među širom javnošću i građanstvom. Kroz svoje političko djelovanje izgradio se u državnika.

Forum mladih SDP BiH broji oko 15000 članova i u punom kapacitetu se stavlja na raspolaganje kandidatu SDP BiH za člana Predsjedništva BiH u cilju kreiranja slobodnog i sigurnog društva jednakih šansi, kao i društva prosperitetnijeg ulaganja i ljepšeg ambijenta življenja, jer građani BiH, bez obzira na vjersku i etničku pripadnost, zaslužuju dostojanstven život.

Vrijeme je da država Bosna i Hercegovina bude društvo u kojem će mladi ostajati i vraćati se iz zemalja u kojima danas žive.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.