FOM SDP BiH Ilidža u borbi za očuvanje životne sredine

Povodom Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača (16.09.) i Međunarodnog dana čišćenja (21.09.) FOM SDP BiH Ilidža u saradnji sa KJP „Sarajevo-šume“ d.o.o Sarajevo organizovao je akciju čišćenja i pošumljavanja brda Hum.

Tom prilikom posađeno je 150 sadnica obične smrče i bijelog bora, te je očišćen širi lokalitet područja. Ovom akcijom želimo skrenuti pažnju javnosti na značaj očuvanja životne sredine i njenog uticaja na ukupan kvalitet života u gradu Sarajevu kao jednog od najzagađenijih gradova u Europi. Ako želimo sačuvati našu zemlju za buduće narašteje, vrijeme je da počnemo popravljati već učinjenu štetu!

Također, ovom prilikom želimo se zahvaliti generalnom direktoru KJP „Sarajevo-šume“ d.o.o. Sarajevo Joldi Amiru na obezbjeđenoj materijalnoj i tehničkoj podršci bez koje ova akcija ne bi bila realizovana.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu