Firuz Galijašević

Rođen je u mjestu Moševac općina Maglaj 1968. godine, završio je srednju jezičko – prevodilačku školu u Maglaju 1986. godine i diplomirao 2016. godine na Visokoj poslovno – tehničkoj školi u Doboju te stekao zvanje diplomirani ekonomista. Zaposlen je u Službi za zapošljavanje ZE–DO Kantona na Birou rada Maglaj kao referent za posredovanje u zapošljavanju. Ukoliko u narednom periodu dobije mandat vijećnika, zalagat će se za unaprjeđenje i usavršavanje rada administrativnih radnika u organima uprave, kao i za smanjenje „rada na crno“ na području općine Maglaj.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu