Fajko Malovčić

Rođen 21.11.1964. god. u Sanskom Mostu. Dugogodišnji član SDP BiH od 31.03.2000.godine, predani i aktivni član OO SDP BiH Sanski Most kroz razne izvršne organe. Po zanimanju je elektrotehničar.
Od perioda 2012.-2016. god. obnaša funkciju vijećnika u Općinskom vijeću  Sanski Most ,gdje se naročito zalaže za povećanje podsticaja poljoprivrede.
Kroz budžet Općine Sanski Most i, s tim u vezi, angažovan je na unapređenju poljoprivrede kroz „Udruženje poljoprivrednika S.Most“, gdje trenutno obavlja funkciju predsjednika Skupštine ovog udruženja.
Vlasnik je „Farme Bayern Land“ i zalaže se za efektivno iskorištavanje bogatih poljoprivrednih resursa  općine.
U svojoj matičnoj osnovnoj organizaciji OO SDP BiH S.Most – Okreč, gdje obavlja funkciju predsjednika, prepoznatljiv SDP-ovac i radi na širenju ideje socijaldemokratije, kao i na povećanju članstva SDP BiH u ovoj Mjesnoj zajednici.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu