Esmin Mahmutović

Rođen 1979. godine u Ševarlijama opština Doboj, nakon završene srednje škole u Maglaju u roku završio Fakultet kriminalističkih nauka u Sarajevu 2006. godine. Od 2007. godine zaposlen u opštini Doboj kao pripravnik u odjeljenju za inspekcijske poslove te nakon završenog pripravničkog staža i položenog stručnog ispita zaposlen na mjestu komunalnog inspektora do 2010. godine. Od 2010-2011 godine obavljao dužnosti tržišnog inspektora a od 2011. do 2012. postavljen za šefa odjeljenja za inspekcijske poslove .
Početkom 2012. do oktobra 2012. imenovan od strane skupštine opštine Doboj za načelnika odjeljenja za obnovu i razvoj do kraja 2012. kada je osvojio mandat na lokalnim izborima kao kandidat SDP BiH, te u periodu od 2012-2016 obavljao funkciju predsjednika Skupštine grada Doboj.
Od oktobra 2016. odbornik u Skupštini grada Doboj, predsjednik kluba odbornika i imenovan za zamjenika direktora centra za kulturu u Doboju.
Nastanjen u Ševarlijama opština Doboj, oženjen i otac dvoje djece .


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu