Esad Atić

Rođen je 1963. godine u mjestu Palanka, Brčko Distrikt BiH. Osnovnu školu završio je u Gornjem Rahiću, te gimnaziju „Vaso Pelagić“ u Brčkom. Studij Prehrambene tehnologije završio je na Sveučilištu u Osijeku, Republika Hrvatska.
Do 1992. godine radio je, kao profesor, u brčanskoj gimnaziji „Vaso Pelagić“, dok je u periodu od 1992. do 2001. godine obavljao niz odgovornih dužnosti u općinskom aranžmanu Brčko – Rahić .
Od 2001. do 2004. godine bio je član Vlade Brčko Distrikta BiH i šef Odjeljenja za obrazovanje, a od 2004. godine je zastupnik u Skupštini Brčko Distrikta BiH.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu