Erna Mešić

Rrođena je u Tuzli 1987. god. gdje je završila Gimnaziju „Meša Selimović“ i diplomirala na Filozofskom fakultetu, odsjek engleski jezik i književnost. SDP BiH BiH pridružio se još 2007.god., i trenutno je članica Gradskog odbora SDP BiH Tuzla. U proteklom periodu uspješno sarađuje sa međunarodnim organizacijama, od kojih se izdvaja učešće u programu američke vlade pod nazivom „Unapređivanje omladinskog aktivizma i liderstva“ tokom 2014.godine. Takav trening rezultirao je u proteklom vijećničkom mandatu i pokretanjem Inicijative za izradu strategije za mlade kao i za osnivanje Kancelarije za mlade. Jedni od budućih ciljeva su i poboljšanje materijalnih i drugih uslova za otvaranje malih i srednjih preduzeća te sinergiju mladih ljudi sa privredom i razvojnim centrima u Tuzli.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu