Potpredsjednik RS

Enes Suljkanović u Sarajevu posjetio agenciju Tika Turska

Potpredsjednik Suljkanović je izrazio svoju spremnost da pomogne Turskoj agenciji za saradnju i koordinaciju TIKA jer su se u svim dosadašnjim aktivnostima pokazali kao veliki humanisti i prijatelji svih građana Bosne i Hercegovine

Slika

U prostorijama Turske agencije za saradnju i koordinaciju „TIKA“, potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović sastao se sa novoizabranim direktorom ove Agencije –Fatih Karaca.

Na sastanku je razgovarano o dosadašnjim aktivnostima TIKE na području Republike Srpske a posebno u vezi projekata u Višegradu, Kozarskoj Dubici, Gradišci i Doboju kao i o nekim budućim projektima. Predstavnici TIKE izrazili su svoje nezadovoljstvo što je zbog određenih problema privremeno stopiran projekat sanacije mosta u Višegradu pa su zamolili potpredsjednika Suljkanovića da pomogne u rješavanju tog problema.

Potpredsjednik Suljkanović je izrazio svoju spremnost da pomogne Turskoj agenciji za saradnju i koordinaciju TIKA  jer su se u svim dosadašnjim aktivnostima pokazali kao veliki humanisti i prijatelji svih građana Bosne i Hercegovine. Takođe je izrazio nadu da će novoizabrani direktor TIKE nastaviti uspješan rad na području Republike Srpske ali i cijele Bosne i Hercegovine, kao što je to činio njegov prethodnik.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.