Doboj

Enes Suljkanović sa premijerom Nikšićem

Premijer FBiH je izrazio svoje žaljenje za sve sve nastradale u ovom gradu kao i za materijalnu štetu koju je prouzrokovala nabujala rijeka Bosna

Slika

Potpredsjednik Republike Srpske Enes Suljkanović, zajedno sa gradonačelnikom Doboja Obrenom Petrovićem, u Doboju 21.08.2014.godine sastali su se sa premijerom Vlade Federacije BiH Nerminom Nikšićem gdje su razgovarali o stanju u ovom gradu nakon majskih poplava.

Gradonačelnik Doboja i potpredsjednik RS upoznali su premijera o životu u Doboju za vrijeme i nakon nesreće, potrebama kao i dosadašnjim aktivnostima u stvaranju uslova za kvalitetniji suživot te su izrazili svoju zahvalnost prema opštinama iz FBiH koje su na bilo koji način pomogle građanima Doboja u tim teškim trenucima. Premijer FBiH je izrazio svoje žaljenje za sve sve nastradale u ovom gradu kao i za materijalnu štetu koju je prouzrokovala nabujala rijeka Bosna.

Zahvalio se i građanima Republike Srpske koji su u tim teškim trenucima pomagali poplavljenim u Federaciji BiH što je najbolji pokazatelj da smo mi, jedni drugima, najbliži i najpreči. Potpredsjednik Suljkanović je upoznao premijera Vlade FBiH i o održavanju Međunarodnog rukometnog TV Turnira šampiona u Doboju što je dokaz da se vraća život u grad Doboj.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.