Doboj

Enes Suljkanović prisustvovao potpisivanju Ugovora za usluge izrade projekta na Koridoru Vc

Potpredsjednik RS Enes Suljkanović prisustvovao potpisivanju Ugovora za usluge “Izrade glavnog projekta Interregionalnog čvorišta Johovac i tunela Putnikovo brdo 2“ u Doboju

Slika

Danas, 24.04.2014. godine u Doboju, potpisan je Ugovor za usluge “Izrade glavnog projekta Interregionalnog čvorišta Johovac i tunela Putnikovo brdo 2“ u Doboju između ministra komunikacija i prometa BiH Damira Hadžića i direktora TZI – Inženjeringa d.o.o. Sarajevo Zorana Troboka.

Osim potpredsjednika RS Enesa Suljkanovića potpisivanju su prisustvovali ministar saobraćaja i veza RS Nedeljko Čubrilović, ministar prometa i komunikacije FBiH Enver Bijedić, gradonačelnik Doboja Obren Petrović, načelnica opštine Doboj Jug Jasminka Begić i načelnik opštine Usora Ilija Nikić.

Očekuje se da će predstavljano idejno rješenje ubrzo naći put ka realizaciji na ovom dijelu koridora 5C koji ide kroz Republiku Srpsku.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.