Emira Mrković

Rođena 1977. godine u Brijesnici Maloj gdje je i završila osnovnu školu. Srednju medicinsku školu završila je u Tuzli, kao i prirodno- matematički fakultet, i time stiče zvanje profesora hemije. Na poslovima profesora hemije radila je u MSŠ Gračanica, a radila je i kao rukovodilac proizvodnje u firmi Vegafruit. Zaposlena je u Tekstilno tehnološkom centru na poziciji CAD operatera. Kao budući vijećnik će se zalagati za lokalnu zajednicu u kojoj su rad i disciplina cijenjene vrline, prepoznate od strane građana kao mogućnosti i iskorištene kao odlične prilike za razvoj privrede i poljoprivrede naše općine.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu