Emira Karić

Rođena 17.08.1972.godine u Karlovcu, R Hrvatska gdje je završila Pedagoški obrazovni centar i Pedagošku akademiju u Zagrebu, zatim Učiteljski fakultet u Banjoj Luci a trenutno sprema master tezu na postdiplomskom studiju u Banjoj Luci. Predsjednik je kluba vijećnika SDP-a u općinskom vijeću Doboj Istok. Svojim inicijativama i prijedlozima zalagala se za poboljšanje uvjeta za rad nevladinih organizacija koje rade na edukaciji mladih, medijskom promovisanju uspješnih učenika, studenata i sportista, podizanje spomen parka, osnivanje DVD- a na području naše općine, itd. Učestvuje i organizira različite kulturne i javne manifestacije, razne tribine, humanitarne koncerte i slično. Aktivna je članica udruženja žena Doboj Istok gdje rado učestvuje u svim aktivnostima i zalaže se za jačanje uloge žene u našem društvu.