Emira Karić

Rođena 17.08.1972.godine u Karlovcu, R Hrvatska gdje je završila Pedagoški obrazovni centar i Pedagošku akademiju u Zagrebu, zatim Učiteljski fakultet u Banjoj Luci a trenutno sprema master tezu na postdiplomskom studiju u Banjoj Luci. Predsjednik je kluba vijećnika SDP-a u općinskom vijeću Doboj Istok. Svojim inicijativama i prijedlozima zalagala se za poboljšanje uvjeta za rad nevladinih organizacija koje rade na edukaciji mladih, medijskom promovisanju uspješnih učenika, studenata i sportista, podizanje spomen parka, osnivanje DVD- a na području naše općine, itd. Učestvuje i organizira različite kulturne i javne manifestacije, razne tribine, humanitarne koncerte i slično. Aktivna je članica udruženja žena Doboj Istok gdje rado učestvuje u svim aktivnostima i zalaže se za jačanje uloge žene u našem društvu.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu