Vijećnik za sve nas – Tuzla

Emir Hodžić

Emir Hodžić je rođen u Tuzli 1958. godine, gdje je završio osnovnu školu, gimnaziju Meša Selimović i medicinski fakultet Univerziteta u Tuzli. Zaposlen je u UKC Tuzla, Klinika za interne bolesti, odjeljenje za nefrologiju, dijalizu i transplantaciju kao specijalista interne medicine i subspecijalista nefrolog. Poslednjih godina je najviše angažovan u oblasti transplantacije bubrega. Na medicinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli radi kao nastavnik, vanredni profesor. Trenutno je podpredsjednik GO SDP BiH Tuzla, a ako bi bio izabran za vijećnika u gradskom vijeću Grada Tuzle osnovne aktivnosti bi bile iznalaženje načina za poboljšanje zdravstvene zaštite građana i zapošljavanje mladih. Pripadnik je Armije BiH i aktivno govori engleski jezik.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu