Emil Koljić

Rođen je 1976. godine. Osnovnu školu i gimnaziju završio u Ključu. Oženjen,otac dvije djevojčice. Medicinski fakultet Univerziteta u Tuzli završio je 2004. ,a 2013. godine specijalizaciju iz interne medicine na Univerzitetsko – kliničkom centru u Tuzli. Također u Tuzli završava i dodatne edukacije iz ehokardiografije i ultrazvučne dijagnostike abdomena,štitne žlijezde i prednje vratne regije. Od 2004. godine zaposlen u Domu Zdravlja Ključ, gdje je prvo radio na poslovima ljekara opšte prakse,a od 2013.godine kao  specijalista internističke medicine. Ponovo uvodi ultrazvučnu dijagnostiku abdomena u Domu Zdravlja Ključ i prije dvije godine po prvi put u istoriji našeg grada uradio je i ultrazvučni pregled štitne žlijezde,a u narednom periodu trebao bi po prvi put u Ključu uraditi i ultrazvučni pregled srca. U proteklom periodu bio je vijećnik u OV Ključ kao vijećnik SDP BiH, gdje je aktivno učestvovao u rješavanju problema iz oblasti zdravstvene zaštite građana općine Ključ.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu