Elvir Memić

Rođen 20. 09. 1991. godine u Zvorniku. Djetinjstvo je proveo u Sapni, gdje i danas živi. Osnovnu školu je završio u Sapni kao odličan učenik. Nakon toga je završio Gimnaziju “Petar Kočić” u Zvorniku, da bi 2010. godine upisao matematiku na Prirodno -matematičkom fakultetu u Tuzli , gdje je i diplomirao 11. jula 2014. godine. Od septembra iste godine je radio kao volonter, a zatim i kao pripravnik u JUMSŠ Sapna na poziciji profesora matematike. Nakon završenog pripravničkog staža ostaje da radi u istoj školi kao profesor matematike. Od februara 2015. godine izabran je za asistenta na PMF u Tuzli, gdje i danas radi kao spoljni saradnik. Od malih nogu je bio simpatizer, a kasnije i član SDP-a BiH. 2015 godine je izabran za predsjednika OOSDP BiH Sapna i aktuelni je predsjednik te organizacije. Do sada nije bio vijećnik u vijeću. Kao budući vijećnik , posebno bi se borio za afirmaciju mladih i sposobnih ljudi, kao i za ideje socijaldemokratije, zatim bi radio na ukidanju vijećničkih naknada, razvoju ekonomije i podržavanje svih ideja koje vode ka boljem razvoju općine .


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za Android ili iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu